Choď na obsah Choď na menu

Den første i Real Madrids historie

I dag blev den europæiske Super Cup-finale afviklet, hvor Real Madrid og Atalanta stod over for hinanden. Mbappé, iført nr. 9 billige fodboldtrøjer, fik sin debut i Real Madrid. I anden halvleg scorede han et mål for Real Madrid, og hjalp holdet med at vinde 2-0 og kronede med succes den europæiske Super Cup-mester.

I denne kamp mod Atalanta kom Mbappé på banen som indskifter i anden halvleg og hjalp Real Madrid med at slå deres modstandere med 2-0 for at vinde mesterskabet. Dette er Mbappés 27. titel i Real Madrids karriere, der overgår Nacho, der forlod holdet i sommervinduet og blev den spiller med flest titler i Real Madrids historie.

Efter kampen postede Mbappé begejstret tre opslag på sociale medier i træk. På et billede med Mbappé, som også var iført en Real Madrid trøje, skrev han: "Tillykke, legende. Nummer et." Denne gang vandt Mbappé det europæiske Super Cup-trofæ som kaptajn.