Choď na obsah Choď na menu

3 drab i træk i hjemmet

I en fokuskamp i 27. runde af Premier League vendte Manchester City Manchester United 3-1 hjemme, ubesejret i 12 på hinanden følgende runder, og fortsatte med at være 1 point bagefter Liverpool. I dette spil blev Foden, der bar nr. 47 billige fodboldtrøjer, nummer et medvirkende til Manchester Citys vending. Haaland bidrog selvfølgelig også. De to fejrede lidenskabeligt efter kampen.

I kampens første halvleg var Haaland i dårlig stand og missede mange fremragende muligheder. Selv Guardiola, som altid havde været rolig, kollapsede på stedet og kunne ikke tro det. Heldigvis opvejede anden halvleg fortrydelsen over at misse det tomme mål, hvilket hjalp Manchester City med at sikre sejren 3-1.

Efter scoringen var Haaland meget begejstret og lagde sig på banen iført sin Manchester City trøje for at fejre målet. Derudover var træner Guardiola også meget glad. Han knyttede næverne og brølede i fejring og fejrede vendingen med fansene på stedet.