Choď na obsah Choď na menu

Dybala bliver ottende mand i Serie A

I fjerde runde af Serie A her til morgen slog Roma Monza 3-0 på hjemmebane. Dette hold, trænet af verdensklassetræner Jose Mourinho, slap af med pinligheden ved kun at score 1 mål i hver af de første tre runder. , førte stillingen med 3 sejre og 1 uafgjort, mens Monza startede ligaen med fire på hinanden følgende tab.

Den bedste præstation i dette spil er uden tvivl Dybala, som bærer Roma trøje nr. 21. Han ydede sit bidrag til holdet i det 18. minut, da han modtog en aflevering fra Abraham og scorede det ene mål. Dybala blev en meget afgørende spiller i kontraangrebstaktikken. Herefter stolede Dybala på sin følsomme lugtesans foran målet til at score et mål og score to gange. Dybala havde en chance for at tage en kasket på, men desværre blev en god mulighed i anden halvleg løst af målmanden. I den scorede score efter kampen scorede Dybala en spilhøjde på 8,4 point. På grund af spændingen i denne kamp er Dybala også blevet den 8. spiller til at score 100 mål og 50 assists i Serie A siden statistikken. Det er klart, at han med Dybalas styrke vil skabe flere rekorder.

Efter kampen postede Dybala det øjeblik, han scorede i Roma billige fodboldtrøjer og sagde: "Det er virkelig spændende at score på hjemmebane! Samtidig låser op for 100-måls milepælen i Serie A." Roma spillede 4 ligakampe i den nye sæson, opnåede en ubesejret rekord på 3 sejre og 1 uafgjort, hvilket er bedre end de to favoritter Inter Milan og AC Milan. Inter Milan fik 9 point. Og AC Milan fik 8 point. Romas point er 10 point. Hvad der er endnu mere glædeligt er, at Roma viste et topniveau i den defensive ende, idet de kun indkasserede 1 mål i 4 kampe, hvilket er nøglen til Romas ubesejrede præstation. Det er klart, at Mourinho har sat sit eget præg på denne Roma. Og Romas mål for den nye sæson er ikke kun at kæmpe om Champions League.