Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid er trætte af Hazard

I den femte runde af La Liga, Real Madrid 4-1 Mallorca, og fortsatte med at føre stillingen med fem sejre og fem sejre. I dette spil var Benzema fraværende, og Hazard indvarslede starteren. Desværre var han stadig i en træg tilstand og blev skiftet ud på forhånd uden nogen præstation efter 60 minutters spil. Det ser ud til, at da han kom fra banen, kom holdet straks til ånden og scorede tre mål i anden halvleg for at slå sejren fast.

Real Madrids nr. 7 er et legendarisk nummer. Da Ronaldo kom til Real Madrid, var ejeren af  billige fodboldtrøjer nr. 7 den legendariske superstjerne Raul. Efter Raul rejste, skiftede Ronaldo fra nr. 9 til nr. 7, og han fortsatte også legenden om nr. 7. Efter Ronaldo forlod holdet, blev nr. 7 kort givet til Mariano. Efter Hazard ankom, opgav Mariano nr. 7 og forventede, at legenden ville fortsætte på Hazard, men resultatet var kun skuffelse. . Da Real Madrid solgte Ronaldo for at købe Hazard, var han meget i tvivl. Senere blev Hazard skadet og kunne ikke spille. Selvom Hazard gradvist kom sig, var antallet af optrædener og tiden ekstremt begrænset. Sæsonen 2020 var hans mest spillede sæson med 1 optræden i Champions League, men ingen mål, 14 starter i 16 ligakampe og kun 1 mål på 67 minutter pr. kamp. Real Madrid er angiveligt trætte af Hazard og ønsker at finde et hjem til ham i januar.

Selvom Cristiano Ronaldo ikke er glad nu, savner de for Real Madrid-fans stadig Cristiano Ronaldo iført Real Madrid trøje nr. 7. Hazards præstation i dag er simpelthen ikke nummeret på trøjen værdig. Sammenlignet med Barcelona, ​​der sælger Messi og introducerer Lewandowski, er Real Madrid at sælge Ronaldo for at introducere Hazard en katastrofe. Hazard kan ikke kun støtte nr. 7, men kan heller ikke støtte Real Madrids angreb. Han arvede ikke Ronaldos mål, han arvede kun Ronaldos åndelige egenskaber.