Choď na obsah Choď na menu

Champions League 7-kroner sender modstandere tidligt ud

I dag, i femte runde af Champions Leagues gruppespil, besejrede AC Milan Dinamo Zagreb 4-0 på udebane. Pointene nåede 7 point, og de steg til andenpladsen i gruppen, hvilket besatte initiativet til at kvalificere sig til slutrunden. kan gå ud. Som Champions League-mestre med 7 kroner startede AC Milan højt i denne sæson, rangerede først med 4 point i de første 2 runder og tabte derefter til Chelsea i de næste 2 hjemme- og udekampe, og faldt til tredjepladsen i gruppen. og kvalifikationssituationen vendte kraftigt. Der er kun 2 runder tilbage, og AC Milan kan kun sikre sig en plads i top 16 med 6 point.

Denne omgang AC Milan-spillere iført billige fodboldtrøjer ude mod Dinamo Zagreb, Dinamo Zagreb har ikke tabt på hjemmebane siden december 2021, præ-match træner Pioli understregede, at holdet vil møde en svær modstander. Stillet over for kampen på liv og død tabte AC Milan ikke kæden på vejen. I det 38. minut af første halvleg tog Tonali dødbolden fra forreste bane til mål, og Gabbia headede målet for at hjælpe AC Milan med at vinde 1-0. Som en spiller, der debuterede i AC Milans ungdomstræning, scorede Gabbia det første mål i sin Milan-karriere. Han har ikke scoret eller assisteret i de foregående 40 kampe.

Med det 68. minut lavede den portugisiske stjerne Leo, iført AC Milan trøje nr. 17, et indlæg for at få Ljubicic til at eje et selvmål, og AC Milan lukkede sejren 4-0 på forhånd. Efter at have fået de vigtigste 3 point nåede AC Milan 7 point. Fordi Salzburg tabte til Chelsea i denne runde, forblev pointene på 6 point, så AC Milan fuldførte klarsignalet og steg til andenpladsen i gruppen, Salzburg faldt til gruppe tredje. Derudover sendte AC Milan også deres modstander Dinamo Zagreb ud en runde før tidsplanen. I sidste runde vendte AC Milan hjem mod Salzburg, førende med 1 point og manglede kun uafgjort for at kvalificere sig.