Choď na obsah Choď na menu

Frankrig uden sejr i tre kampe i træk

Tredje runde af gruppe A1 i UEFA Nations League var et fokuskamp her til morgen. Frankrig spillede uafgjort 1-1 med Østrig på udebane. Som dobbeltmester i VM 2018 og den sidste UEFA Nations League, kæmpede Frankrig for at vinde i de første tre runder, og deres præstationer var en smule skuffende. De tabte først til Danmark 1:2; derefter, i anden runde, tabte de endnu en 1:1 var uafgjort af Kroatien, og spillede slet ikke stilen til det VM-vindende hold. I tredje runde af dagens kamp har de kun opnået 2 uafgjorte og 1 nederlag, og de ligger i bunden af ​​gruppen. Danmark fører gruppen med 2 sejre og 1 nederlag med 6 point, Østrig og Kroatien, som har 4 point, ligger henholdsvis nummer to og tredje.

Denne runde mod det østrigske hold med gennemsnitlig samlet styrke var oprindeligt en glimrende mulighed for det franske hold til at bunde. De to hold har spillet mod hinanden 10 gange før, og det franske hold har en rekord på 7 sejre, 2 uafgjorte og 1 tab, hvilket har en absolut psykologisk fordel. Frankrig fortsætter med at bruge en 4-2-3-1-formation. Stjernen Benzema, iført landsholdets billige fodboldtrøjer nr. 19, kom frem, og de tre angribende midtbanespillere var Griezmann, Koeman, Diaby, Tchouameni og Kamara for at danne en dobbelt midtbanespiller. Begge hold spillede gode mål i første halvleg, hvor Østrig tog føringen i første halvleg. I anden halvleg havde Frankrig bedre styr på spillet og skabte chancer, men det lykkedes desværre ikke at score det andet mål. Til sidst spillede Frankrig uafgjort 1-1 mod Østrig.

Ser man på det franske holds opstilling denne gang, er to stjerner på midtbanen, Mbappé i kernen Frankrig fodbold trøje nr. 10 er tilbage, Benzema lader op, og den franske kaptajn Loris velsigner. Man kan sige, at det franske hold sendte en stærk opstilling, men resultatet var desværre ikke ønskeligt. Det er ærgerligt ikke at vinde. Jeg håber, at det franske hold kan vise en bedre tilstand i næste kamp og ændre status quo!