Choď na obsah Choď na menu

Et skridt væk fra Levan

I de seneste kampe besejrede Bayern Wolfsburg 2-1 med målene fra Musiala og Kane iført billige fodboldtrøjer, hvilket bragte en perfekt afslutning på 23 år!

Efter kampens start overtog Bayern, som havde en åbenlys styrkemæssig fordel, spillet fuldstændig. Selvom Bayern München præsterede middelmådigt i den offensive ende i de sidste 45 minutter, var deres defensive ende solid nok og gav ikke deres modstandere nogen chance. Til sidst opnåede de stillingen 2-1. Varede til det sidste.

I den sidste kamp i 2023 fik Bayern deres vilje og fik en sejr, men Bayern var med en kamp mindre stadig 4 point efter topplaceringen. Kane, der bærer FC Bayern München trøje nr. 9, har scoret 21 mål i 15 ligakampe med én runde tilbage, kun et skridt væk fra Lewandowskis 22 mål i Bundesliga-halvlegen!